NEA

Προς τη Φοιτητική Κοινότητα της ΑΣΚΤ

Αρ.Πρωτ.:20                                       Ημ/νία: 20/2/2024

Αγαπητά μέλη του Φοιτητικού Συλλόγου της ΑΣΚΤ.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των Πανεπιστημιακών Κοινοτήτων για το νέο νομοσχέδιο, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού της ΑΣΚΤ συνέταξε κάλεσμα προς την ηγεσία της σχολής να λάβει θέση για το νομοσχέδιο, και σε όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα για συμμετοχή στη διαβούλευση που έληξε στις 18/2.  Μπορείτε να βρείτε το σχετικό κείμενο στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (http://syllogos.asfa.gr/?p=309 ).

Κάθε μορφή δράσης έχει την αξία της στο πλαίσιο που αντιπροσωπεύει  όχι μόνο την πλειοψηφία αλλά και όλες τις απόψεις, που εκφράζονται όχι για ατομικές αλλά για και για συνολικές πεποιθήσεις, που αφορούν την κοινωνία συνολικά. Γι’ αυτό, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού, παρακολουθεί τις εξελίξεις, συντονίζεται με την ομοσπονδία του και συμπαραστέκεται, μαζί με άλλους φορείς, σε κάθε μορφή αγώνα που συνιστά υγιή κοινωνική αντίδραση. Και μάλιστα σήμερα, που όχι μόνο οι πανεπιστημιακές κοινότητες είναι σε εγρήγορση λόγω του νομοσχεδίου περί μή-κρατικών πανεπιστημίων, αλλά και η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία αρθρώνει λόγο, όπως οι αγρότες.

Τα μέλη μας, οι διοικητικοί υπάλληλοι της ΑΣΚΤ, με όποιες δυνάμεις έχουμε, προσπαθούμε για το καλό της ΑΣΚΤ και όλων των πανεπιστημίων.  Καλούμε τα μέλη του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΚΤ σε παραδειγματική συνεργασία με όλη την Πανεπιστημιακή μας Κοινότητα, με σκοπό τη δημόσια προβολή της ανάγκης διαφύλαξης του  δημόσιου πανεπιστημίου..

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού της ΑΣΚΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *